Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Aanstekers bedrukken

, eenvoudig en snel...
Meer informatie
Wil je een aansteker bedrukken, bijvoorbeeld om cadeau te doen aan medewerkers of zakelijke relaties? Maak je keuze uit de verschillende soorten aanstekers en kies voor een eenvoudig en goedkoop model of juist een luxe exemplaar. Laat aanstekers bedrukken met het logo van je onderneming of combineer je bedrijfsnaam met een aantrekkelijke slogan. We bedrukken je aanstekers in hoge kwaliteit, zodat je je bedrijfsnaam of logo op een leuke manier onder de aandacht kunt brengen. Ook bij evenementen is een bedrukte aansteker een goedkoop en effectief promotiemiddel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij bedrukken voor jou je aanstekers die je aan je doelgroep kunt uitdelen. Een aansteker met tekst bedrukken of zelfs een aansteker met foto bedrukken is mogelijk. Wil je aanstekers laten bedrukken en heb je hele bijzondere wensen? Mail of bel even.
Voordat we je aanstekers bedrukken, ontvang je altijd eerst een digitale proefdruk, zodat je al precies kunt zien hoe je aanstekers er zullen uitzien met jouw logo of tekst erop. Je kunt je ontwerp aanleveren voor je bedrukte aanstekers aan ons team van specialisten, dat er direct voor je mee aan de slag gaat. We zorgen voor de juiste afmetingen en het gebruik van de gewenste kleuren zodat jouw bedrukte aanstekers er perfect uit komen te zien. Als het voorbereidende werk is gedaan, ontvang je je digitale proefdruk, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Kijk of het ontwerp volledig naar wens is. Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem, wij zijn pas tevreden als jij het bent; geef ons de gewenste wijzigingen door en we maken graag een nieuwe proefdruk. Pas nadat we jouw akkoord hebben ontvangen, gaan we de aanstekers bedrukken exact volgens de digitale proefdruk. Op deze manier ben je er zeker van dat je aanstekers precies zo gedrukt worden zoals jij dat wilt. Als je bestelling klaar is, zorgen we dat je bedrukte aanstekers gratis bezorgd worden op een adres in Nederland of Belgiƫ.
Laat je aanstekers bedrukken en ontvang een kwaliteitsproduct. En daarmee bedoelen we niet alleen de aansteker, maar zeker ook de bedrukking. Je hebt de keuze uit verschillende soorten aanstekers; kies het model en de kleur die je aanspreken of die bij je project horen. Wil je goedkope aanstekers bedrukken om uit te delen aan een grote doelgroep of ben je meer op zoek naar een aansteker van hoge kwaliteit voor een specifieke zakelijke contacten? Wat je wensen ook zijn, wij zullen de aanstekers bedrukken precies zoals jij dat wenst en we zullen zorgen dat je een mooi relatiegeschenk in handen krijgt. We maken voor de bedrukking van aanstekers gebruik van professionele machines waarmee we zorgen voor een bedrukking in hoge kwaliteit. Je kunt rekenen op een scherpe afdruk met heldere kleuren, ongeacht het type logo of de bedrijfsnaam dat je wilt laten drukken.
Laat aanstekers bedrukken en zorg voor een relatiegeschenk waar de ontvanger ook praktisch iets aan heeft. Een bedrukte aansteker is altijd handig en bij uitstek een product dat we graag bij ons dragen of je nu een roker bent of niet. Een bedrukte aansteker gaat van hand tot hand en je kunt daardoor rekenen op een goede zichtbaarheid van je logo of bedrijfsnaam bij je doelgroep. Laat aanstekers bedrukken en zorg voor meer exposure voor een bescheiden bedrag. Wil je meer weten over het aanstekers laten bedrukken of over hoe je een bestelling kan plaatsen? Neem gewoon even contact met ons op.