Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Aanstekers bedrukken

, eenvoudig en snel...
Onze voordelen
 • Gratis verzending

  Geen kosten achteraf, maar eerlijke duidelijke prijzen. Jouw bestelling wordt dan ook gratis verzonden binnen 8 tot 10 werkdagen!

 • Digitale proefdruk

  100% tevredenheidsgarantie, je ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk ter controle. Zo ben je verzekerd van de juiste producten.

 • Topkwaliteit

  Jouw bestelling bedrukken we met uiterste zorg, we staan dan ook garant voor een goede kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Onze toppers
 • Bestseller
  Parijs aansteker
  Parijs aansteker
  vanaf: € 0,24
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Oslo aansteker
  Oslo aansteker
  vanaf: € 0,24
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Qatar flesopener aansteker
  Qatar flesopener aansteker
  vanaf: € 0,20
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Berlijn aansteker
  Berlijn aansteker
  vanaf: € 0,24
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Goedkoop aanstekers bedrukken bij Drukconnect


Soorten aanstekers

Wij bieden een gevarieerd assortiment te bedrukken aanstekers aan; vuursteenaanstekers en elektrische aanstekers, wegwerpaanstekers en navulbare aanstekers. Wil je een klein zakmodel of ga je voor een keukenaansteker ?


De opdruk

Alle aanstekers zijn te bedrukken met logo, bedrijfsnaam of ludieke tekst. Kies je aansteker en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je al een bestand van het logo? Stuur het ons en we maken graag een gratis proefdruk voor je van de aansteker bedrukt met jouw logo of tekst. Heb je geen bestand, maar heb je wel een idee van wat je op de aansteker wilt laten drukken? Neem contact met ons op; we denken graag met je mee over het ontwerp.


Geschiedenis en werking van aanstekers

Een handig gebruiksvoorwerp dat niet meer weg te denken is uit het dagelijkse leven. En ja, vaak ben je hem kwijt, juist als je hem nodig hebt. Het is zo’n alledaags en goedkoop consumptieartikel, dat we er eigenlijk niet bij stilstaan. Er zit toch wat vernuft achter een simpele aansteker. Het heeft een hele tijd geduurd, voordat onze hedendaagse aanstekers werden ontwikkeld.


De allereerste aansteker was een uitvinding van een Duitse scheikundige Johann Wolfgang Döbereiner. Hij ontwikkelde de zogenaamde Döbereiner’s lamp, een groot apparaat waarin de chemische reactie van platina en waterstofgas voor een ontsteking zorgde. Dat vuur gemaakt kon worden zonder een vuursteen of zwavelstok te gebruiken was toen een sensatie. Het duurde tot het begin van de vorige eeuw totdat er kleinere, handzame aanstekers werden geïntroduceerd. In 1932 ontwikkelde de Amerikaan George Blaisdell een benzineaansteker die hij Zippo noemde. De eerste modellen werden voor 2 dollar aan de man gebracht.


De manier waarop een aansteker werkt is tegenwoordig niet veel anders dan in de begindagen. Bij een gasaansteker zorgt gas in combinatie met een vuursteen of een elektrische ontsteking voor een vlam en bij een benzineaansteker zijn benzine, een lont, katoen en een vuursteen nodig om voor een vlam te zorgen. Het is belangrijk dat de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd; een te grote gasaanvoer kan gevaarlijk zijn en als de gastoevoer te klein is zal een vlam niet (goed) branden. De hedendaagse aanstekers is inmiddels zover doorontwikkeld dat we daar als gebruiker niet eens meer bij stilstaan.


Aanstekers laten bedrukken is zo geregeld

Weet je al welke opdruk je wilt? Zoek dan een mooie aansteker uit die past bij jouw actie. Kies je kleur en bedenk of je de aansteker aan één of aan twee kanten wilt laten bedrukken. Om direct te zien wat het kost om je aanstekers te laten bedrukken kan je aangeven hoeveel kleuren jouw opdruk heeft. Nu nog even aangeven om hoeveel aanstekers het gaat en eventueel je opdruk direct uploaden (nasturen per mail kan ook). Nu alles bekend is kan je met 1 druk op de knop een offerte aanvragen. Die offerte ontvang je binnen enkele minuten. Wij gaan voor je aan de slag en sturen je snel een proefdruk zodat je kan zien of de bedrukte aansteker er inderdaad uit komt te zien zoals je in gedachten hebt. Wil je toch nog wat veranderen of afzien van je bestelling, dan keur je de proefdruk gewoon af. Als alles wel naar wens is kan je vanuit de proefdruk direct je bestelling doen. Nu is alles geregeld en zullen jouw aanstekers bedrukt worden. Het enige dat je nog hoeft te doen is wachten tot je bestelling wordt geleverd.


Waarom DrukConnect?


Wij staan garant voor een snelle en betrouwbare levering tegen een scherpe prijs. Al onze relatiegeschenken kun je online samenstellen. We maken gratis een digitale proefdruk van het door jou gekozen product met jouw logo, afbeelding of tekst, zodat je kunt zien hoe het bedrukte relatiegeschenk zal uitzien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf: je krijgt topwaliteit tegen topcondities!

Hulp nodig?


DrukConnect heeft een groot aanbod artikelen. We helpen je graag bij het kiezen van het relatiegeschenk dat bij jou en je doelgroep past. Advies nodig over onze producten of vragen over de bedrukking of borduring? Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen!
Wij zijn trots op onze tevreden klanten!
Google
Redbull
Belastingdienst
Albert Heijn
HollandCasino
LinkedIN
Vara
Rabobank
Meer informatie
Wil je een aansteker bedrukken, bijvoorbeeld om cadeau te doen aan medewerkers of zakelijke relaties? Maak je keuze uit de verschillende soorten aanstekers en kies voor een eenvoudig en goedkoop model of juist een luxe exemplaar. Laat aanstekers bedrukken met het logo van je onderneming of combineer je bedrijfsnaam met een aantrekkelijke slogan. We bedrukken je aanstekers in hoge kwaliteit, zodat je je bedrijfsnaam of logo op een leuke manier onder de aandacht kunt brengen. Ook bij evenementen is een bedrukte aansteker een goedkoop en effectief promotiemiddel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij bedrukken voor jou je aanstekers die je aan je doelgroep kunt uitdelen. Een aansteker met tekst bedrukken of zelfs een aansteker met foto bedrukken is mogelijk. Wil je aanstekers laten bedrukken en heb je hele bijzondere wensen? Mail of bel even.
Voordat we je aanstekers bedrukken, ontvang je altijd eerst een digitale proefdruk, zodat je al precies kunt zien hoe je aanstekers er zullen uitzien met jouw logo of tekst erop. Je kunt je ontwerp aanleveren voor je bedrukte aanstekers aan ons team van specialisten, dat er direct voor je mee aan de slag gaat. We zorgen voor de juiste afmetingen en het gebruik van de gewenste kleuren zodat jouw bedrukte aanstekers er perfect uit komen te zien. Als het voorbereidende werk is gedaan, ontvang je je digitale proefdruk, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Kijk of het ontwerp volledig naar wens is. Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem, wij zijn pas tevreden als jij het bent; geef ons de gewenste wijzigingen door en we maken graag een nieuwe proefdruk. Pas nadat we jouw akkoord hebben ontvangen, gaan we de aanstekers bedrukken exact volgens de digitale proefdruk. Op deze manier ben je er zeker van dat je aanstekers precies zo gedrukt worden zoals jij dat wilt. Als je bestelling klaar is, zorgen we dat je bedrukte aanstekers gratis bezorgd worden op een adres in Nederland of België.
Laat je aanstekers bedrukken en ontvang een kwaliteitsproduct. En daarmee bedoelen we niet alleen de aansteker, maar zeker ook de bedrukking. Je hebt de keuze uit verschillende soorten aanstekers; kies het model en de kleur die je aanspreken of die bij je project horen. Wil je goedkope aanstekers bedrukken om uit te delen aan een grote doelgroep of ben je meer op zoek naar een aansteker van hoge kwaliteit voor een specifieke zakelijke contacten? Wat je wensen ook zijn, wij zullen de aanstekers bedrukken precies zoals jij dat wenst en we zullen zorgen dat je een mooi relatiegeschenk in handen krijgt. We maken voor de bedrukking van aanstekers gebruik van professionele machines waarmee we zorgen voor een bedrukking in hoge kwaliteit. Je kunt rekenen op een scherpe afdruk met heldere kleuren, ongeacht het type logo of de bedrijfsnaam dat je wilt laten drukken.
Laat aanstekers bedrukken en zorg voor een relatiegeschenk waar de ontvanger ook praktisch iets aan heeft. Een bedrukte aansteker is altijd handig en bij uitstek een product dat we graag bij ons dragen of je nu een roker bent of niet. Een bedrukte aansteker gaat van hand tot hand en je kunt daardoor rekenen op een goede zichtbaarheid van je logo of bedrijfsnaam bij je doelgroep. Laat aanstekers bedrukken en zorg voor meer exposure voor een bescheiden bedrag. Wil je meer weten over het aanstekers laten bedrukken of over hoe je een bestelling kan plaatsen? Neem gewoon even contact met ons op.