Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Mutsen bedrukken

, eenvoudig en snel ...

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 • Airforce Blue

  Knitted Hat

  vanaf: € 1,70
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Sky Blue

  Beanie Knitted Hat

  vanaf: € 1,70
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Black / Graphite Grey / White

  Teamwear Beanie

  vanaf: € 2,30
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • French Navy

  Printers Beanie

  vanaf: € 2,85
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Mutsen bedrukken bij DrukConnect is helemaal niet ingewikkeld – het is daarnaast ook nog eens heel snel! We beschikken namelijk over een assortiment van mutsen, maar ook trucker caps, kinder caps en zonnekleppen. Deze zijn naar wens te voorzien van een opdruk of borduursel. Je kunt mutsen laten bedrukken voor vele gelegenheden en om vele verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte muts voor winterkamp of wintersport.

Onze collectie beschikt ook over een kinder muts, zodat ook de kleineren onder ons een bedrukte muts kunnen dragen met een goede pasvorm. De reden voor een bedrukte muts maakt niet uit, zolang je het maar persoonlijk maakt met je eigen ontwerp of logo! Voor de wintermaanden is een muts natuurlijk een ideaal geschenk. Nadat je een geschikt model hebt gevonden, kun je kiezen uit een van de leuke kleuren.

Vraag zelf online een offerte aan en wij leveren snel en ook nog eens helemaal gratis. De prijs is dus alleen berekend voor jouw bedrukte mutsen en nergens anders voor! Doordat je een digitale proefdruk van ons krijgt toegestuurd, weet je meteen waar je aan toe bent. De kwaliteit die je besteld hangt af van de prijs die je betaald. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je voor elk budget mutsen bedrukken kunt.

Mutsen bestellen met opdruk? Dat doe je zo! Binnen een handomdraai heb je heel gemakkelijk online een offerte aangevraagd. Het enige dat je hoeft te doen is het aanklikken van belangrijke informatie die nodig is om de offerte aan te vragen. Kies als eerste de kleur muts die je graag bestellen wil. Wil je meerdere kleuren bestellen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Klik nogmaals op ‘kies je kleur’ en klik een andere kleur aan.

Ga zo verder tot je alle kleuren mutsen die je wenst hebt toegevoegd. Daarna kun je aangeven welke druktechniek wij aan moeten houden. Je kunt jouw mutsen namelijk laten bedrukken of borduren. Heb je gekozen voor bedrukken, kies dan het aantal drukkleuren. Wil je toch liever mutsen borduren? Met één muisklik geef je de druktechniek aan. Het enige wat nu nog rest is het kiezen van een levertijd en het aanleveren van jouw bestand. Hou er bij borduren rekening mee dat jouw ontwerp niet te gedetailleerd is! Vul nu nog de oplage in en druk op offerte aanvragen. Je ontvangt binnen 48 uur een digitale proefdruk van ons, zodat je precies kunt zien hoe jouw bedrukte mutsen eruit komen te zien.

Wat laat je op de muts bedrukken of borduren? Een bedrukking kan met een verenigings- of bedrijfslogo, maar ook met tekst of verschillende namen per opdruk. Bij borduren is het mogelijk om een tekst, verschillende namen per opdruk, maar natuurlijk ook een logo te maken.

Het maakt dus niet uit welk evenement er op de planning staat, wij zorgen voor jouw bedrukte mutsen!