Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Hoodie bedrukken

, eenvoudig en snel...

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 • Stedman Hooded Sweater

  Stedman Hooded Sweater

  vanaf: € 13,45
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Girlie College Hoodie

  Girlie College Hoodie

  vanaf: € 8,50
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Womens Sweater Hood Active

  Womens Sweater Hood Active

  vanaf: € 14,49
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Mens Sweater Hood Active

  Mens Sweater Hood Active

  vanaf: € 14,49
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Contrasted Hooded Sweatshirt

  Contrasted Hooded Sweatshirt

  vanaf: € 8,41
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Electric Hoodie

  Electric Hoodie

  vanaf: € 11,13
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Varsity Hoodie

  Varsity Hoodie

  vanaf: € 10,64
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • College Hoodie

  College Hoodie

  vanaf: € 8,95
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Stedman Women Hooded Sweater

  Stedman Women Hooded Sweater

  vanaf: € 13,45
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Ultra Blend Hooded Sweater

  Ultra Blend Hooded Sweater

  vanaf: € 10,88
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Adult Hooded Sweatshirt

  Adult Hooded Sweatshirt

  vanaf: € 8,26
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Hooded Sweatshirt 50/50

  Hooded Sweatshirt 50/50

  vanaf: € 8,61
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Een Hoodie bedrukken is niet alleen leuk, maar ook erg handig voor wanneer je bijvoorbeeld een evenement of activiteit organiseert. Heb je bedrijfskleding nodig of heb je een bedrijfsuitje? Dan is een hoodie een ideale manier om iedereen te laten weten dat jullie bij elkaar horen. Dit doe je door middel van het bedrukken van het bedrijfslogo. Je creëert eenheid, maar zorgt daarnaast ook nog eens voor herkenbaarheid en je straalt professionaliteit uit.

Vele verschillende mogelijkheden op het hoogste niveau kunnen bieden aan de klant, dat is waar DrukConnect voor staat. Onder andere om die reden beschikken wij over een ruim aanbod aan hoodies en zoodies. De hoodies zijn leverbaar in vele maten en kleuren. Kies voor elke groep of afdeling een andere kleur. Neem bijvoorbeeld een groep kinderen tijdens een schooluitje of zomerkamp. Bestel voor elk groepje kinderen een andere kleur hoodie en bestel voor de leiding een bijpassende kleur, zodat iedereen veilig bij elkaar gehouden wordt en je tijdens een spel meteen weet wie jouw teamgenootjes zijn. Wij werken met een snelle levering, zodat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bedrukte hoodies.

Weet je niet zeker of je de hoodies wil bestellen? Wij bieden je de mogelijkheid tot het bestellen van zoodies. Een zoodie is een hoodie, maar dan met een rits. Wanneer je een zoodie toch handiger vindt is er geen nood, deze vindt je ook in onze collectie. Mocht je toch op zoek zijn naar een ander kledingstuk, kun je bij ons terecht voor T shirts, sweaters, truien, polo’s en veel ander textiel.

Om jouw persoonlijke hoodies te bestellen hoef je enkel een paar stappen te doorlopen. Binnen slechts één minuut heb je een offerte aangevraagd. Wat moet je daarvoor doen? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven welke kleur of kleuren hoodie je wil. Je kunt hierbij kiezen voor meerdere kleuren binnen een offerte. Dit doe je door opnieuw te klikken op ‘kies je kleur’. Daarna kun je aangeven welke delen van de hoodie er bedrukt mogen worden. Ga voor een bedrukte voor- en/of achterzijde, linker- en/of rechtermouw. Lever dan de bestanden aan voor het vlak dat jij hebt aangegeven dat bedrukt mag worden. Het is optioneel om meteen de kledingmaten in te vullen, dit mag ook na het aanvragen van de offerte per mail.

Als laatste rest nog het invullen van de gewenste oplage en het klikken op ‘offerte aanvragen’. Zo gemakkelijk is het om een offerte aanvraag te doen bij DrukConnect! Je ontvangt binnen 48 uur een proefdruk per mail. Dit is een voorbeeld tekening van jouw ontwerp/logo op het product. Wanneer je helemaal tevreden bent over deze proefdruk, kan er overgegaan worden naar bestellen. De bestelling wordt gratis verstuurd, zo betaal je alleen voor de bedrukte hoodies zelf!

Wat kun je op een hoodie laten bedrukken? Je kunt de truien door ons laten bedrukken met een afbeelding, tekst of grappige spreuk. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een bedrijfslogo en/of slogan. DrukConnect vindt een aantal elementen bij het bestellen van hoodies zeer belangrijk. Daarom bieden wij jou niet alleen een zeer goede kwaliteit hoodies, maar bieden we ook veel mogelijkheden tot het bedrukken ervan.

Hoodies bedrukken doe je bij DrukConnect!